E N S E M B L E  S O L I S

Ensemble Solis (foto: Anders G. Østmoe) ble dannet i 2012 av dirigent Ida Cecilie Holm, og består av dyktige ensemblesangere fra Oslo-området. Kammerkorets størrelse varierer fra produksjon til produksjon, men består  i utgangspunktet av 16 sangere. Koret har som mål å urfremføre verker av både norske og utenlandske komponister, og gi norgespremierer på nyskreven musikk for dette konsertmediet, samt å utvikle en spesialkompetanse på tidligmusikk.

 

Ensemble Solis øver tirsdager kl. 18-21 i Ris kirke, og har for tiden ledig plass til 2. alt, 2. tenor og 2.bass. Ta kontakt på solisensemble@gmail.com for mer info om avtale om prøvesang!

79143253_10158480260465021_2962005598478

C O N  S P I R I T O

Kammerkoret Con Spirito (foto: Brian Cliff Olguin) består av 22 sangere, og har siden våren 2012 hatt Holm som dirigent. 

Con Spirito har et variert repertoar innenfor den klassiske sjangeren, fra renessanse til nykomponert musikk og folkemusikk,

og har flere plateutgivelser bak seg. Koret har også holdt urframføringer og norgespremierer på flere bestillingsverk og -arrangementer av bl.a. Morten Christophersen, Kjell Habbestad, Andrew Smith og Frank Havrøy.

 

Con Spirito øver hver onsdag kl 18-21 i Fagerborg menighetshus (Rosenborgt. 3, Oslo), og har for tiden ledig plass til flere dyktige alter, tenorer og basser. Er du en stødig sanger med gode notelesingsferdigheter? Send en e-post til provesang@conspirito.no for mer informasjon og avtale om prøvesang.

IMG_0873.jpg

O S L O  V O K A L E N S E M B L E

Oslo Vokalensemble ble dannet i 1990, og feirer i år 30-årsjubileum. Koret består av 28 sangere i alderen 20-60 år, og har som mål å synge kormusikk på et høyt musikalsk nivå. Repertoaret er i hovedsak klassisk – fra tidligmusikk til nyskrevet musikk, med innslag av folkemusikk. I tillegg til korets tradisjonsrike julekonserter i Gamle Aker kirke arrangerer Oslo Vokalensemble flere konserter i året, både alene og i samarbeid med andre kor og ensembler. De senere årene har koret deltatt på festivaler og konkurranser i Irland og Estland, og framført verk som Rheinbergers Stabat Mater, Duruflés Requiem, samarbeidet med fotokunstner Carsten Aniksdal, og vært Andrea Bocellis konsertkor da han gjestet Telenor Arena våren 2018. 

 

Oslo Vokalensemble øver på OsloMet (avd. Holbergsplass), hver torsdag kl 18.30–21.00, og har for tiden ledig plass til alt, 2. tenor og 2. bass. For å synge i Oslo Vokalensemble må du ha en god stemme, et godt gehør, og det er en fordel med notelesingserfaring. Ta kontakt på oslovokal@gmail.com for mer info!

L I L L E H A M M E R  K A M M E R K O R

Lillehammer Kammerkor ble stiftet i 2018, består av 20 erfarne ensemblesangere fra Lillehammer-området, og har et variert klassisk repertoar. Koret har som formål å utøve korsang på høyt nivå og å fremme interessen for korsang med høy kvalitet. Lillehammer Kammerkor øver på Lillehammer videregående skole hver mandag kl. 18.20-20.50, og har for tiden ledig plass på tenor og bass. Er du en stødig ensemblesanger med gode notelesingsferdigheter? Send en e-post til lillehammerkammerkor@gmail.com for mer informasjon og avtale om prøvesang.

Kontaktinformasjon

Ida Cecilie Holm

Vibes gate 18 B

0356 Oslo - Norge

idacecilieholm(at)gmail.com

+47 93865034

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now