EnsembleSolisKonsertbilderRis-13.jpg

E N S E M B L E  S O L I S

Ensemble Solis (foto: Anders G. Østmoe) ble dannet i 2012 av dirigent Ida Cecilie Holm, og består av dyktige ensemblesangere fra Oslo-området. Kammerkorets størrelse varierer fra produksjon til produksjon, men består  i utgangspunktet av 16 sangere. Koret har som mål å urfremføre verker av både norske og utenlandske komponister, og gi norgespremierer på nyskreven musikk for dette konsertmediet, samt å utvikle en spesialkompetanse på tidligmusikk.

 

Ensemble Solis er prosjekttbasert, med tilknytning til Ris kirke. Koret har for tiden ledig plass til sangere i alle stemmegrupper. Ta kontakt på solisensemble@gmail.com for mer info om avtale om prøvesang!

79143253_10158480260465021_2962005598478

C O N  S P I R I T O

Kammerkoret Con Spirito (foto: Brian Cliff Olguin) består av 24 sangere, og har siden våren 2012 hatt Holm som dirigent. 

Con Spirito har et variert repertoar innenfor den klassiske sjangeren, fra renessanse til nykomponert musikk og folkemusikk,

og har flere plateutgivelser bak seg. Siden oppstarten i 1972 har koret holdt urframføringer og norgespremierer på flere bestillingsverk og -arrangementer av bl.a. Morten Christophersen, Kjell Habbestad, Andrew Smith og Frank Havrøy.

 

Con Spirito øver hver onsdag kl 18-21 i Fagerborg menighetshus (Rosenborgt. 3, Oslo), og har for tiden ledig plass til flere dyktige tenorer og 2. basser. Er du en stødig sanger med gode notelesingsferdigheter? Send en e-post til provesang@conspirito.no for mer informasjon og avtale om prøvesang.

IMG_0873.jpg

O S L O  V O K A L E N S E M B L E

Oslo Vokalensemble (foto: Inger Helseth) ble dannet i 1990, og består av 25 sangere i alderen 20-60 år. Koret har som mål å synge kormusikk på et høyt musikalsk nivå, og repertoaret er i hovedsak klassisk – fra tidligmusikk til nyskrevet musikk, med innslag av folkemusikk. I tillegg til korets tradisjonsrike julekonserter i Gamle Aker kirke arrangerer Oslo Vokalensemble flere konserter i året, både alene og i samarbeid med andre kor og ensembler. De senere årene har koret deltatt på festivaler og konkurranser i Irland og Estland, og framført verk som Rheinbergers Stabat Mater og Duruflés Requiem, samarbeidet med fotokunstner Carsten Aniksdal, og vært tenoren Andrea Bocellis konsertkor da han gjestet Telenor Arena våren 2018. 

 

Oslo Vokalensemble øver sentralt i Oslo hver torsdag kl 18.30–21.00, og har for tiden ledig plass til nye sangere i alle stemmegrupper. For å synge i Oslo Vokalensemble må du ha en god stemme, et godt gehør, og det er en fordel med notelesingserfaring. Ta kontakt på oslovokal@gmail.com for mer info!